Известие

Collapse
No announcement yet.

прекъсване GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• прекъсване GTV

вече ми се случва за пети път както си карам и колата прекъсва светва инжекцията за по малко от секунда и пак тръгва.
    Някой да му се е случвало или да даде съвет?
    Alfa Romeo GTV 2.0TS

lampi4ka

колега, кое е инйекцията да не е една от онези 4 лампички отдясно до тази за маслото- най-горната е едно като пръскачка - то ли е? на мене ми светва, ама не ми прекъсва - впрочем аз се бях притеснил първият път като ми светна и спрях и запалих наново и не ми светна повече...
    GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
    BMW 525Da 163hp
    Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

Добре де що не прочетете кво пише в книжката да се прави като светне тая лампа
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Споко преди доста години имах 146-ца, та тази лампичка и светеше непрекаснато хем беше нова. така съм я карал години
        ALFA ROMEO GTV

Comment

Бобо, би ли ми казал какво се прави като светне тази лампа ,понеже нямам книжка?
          GTV 2000 T.SPARK 16V LUSSO 150hp
          BMW 525Da 163hp
          Toyota Yaris 1.0 VVTi

Comment

ходи се в сервиз
            ALFA ROMEO GTV

Comment

не съм в нас, но като се добера до компа вкъщи може да се разровя да видя всичките възможни неща, щото обикновено дава сигнал за възможни не едно или две неща..... но щом светва не е на добре определено, не са я сложили за окраса 100%
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от JOVANI_1974
                Споко преди доста години имах 146-ца, та тази лампичка и светеше непрекаснато хем беше нова. така съм я карал години
                Ако с тая тактика си карал и ГТВ-то не облазявам тоя дет ше го купи

Иначе който иска да разбере що свети тая лампичка да ми се обади 0888 232 484 Пропер може да ви каже и случей в които не свети и пак има проблем - нали Влади
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Първоначално публикувано от JOVANI_1974
                  Ако с тая тактика си карал и ГТВ-то не облазявам тоя дет ше го купи

Иначе който иска да разбере що свети тая лампичка да ми се обади 0888 232 484 Пропер може да ви каже и случей в които не свети и пак има проблем - нали Влади
                  може може сичко може
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

моето гтв прекасва6е по са6тиа на4ин,така и не разбрах
                    какжо му има докато не 6тупих колянов вал и т.н.
                    оказа се 4е маслената помпа е захжаната в картера,но болтовете се
                    развили и като подам газ заедно с масл. сму4е ваздух,на място работи
                    добре комп.не от4ита ни6то,но един пат като настапих зверски джигателя при4ука и дотам..
                    ss

Comment

бе аз ще и намеря тумора и ако го отстраня ще пусна лечението в форума
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

ре-

Разиел, разбра ли каква е ситуацията със светването на този индикатор - нали става въпрос за този отдясно и леко горе, едно като поялник примерно хехе, на мен то4но така ми изглежда.
                        ?
                        АЛФА ГТВ 2.0 95та, не е на газ.

Comment

Working...
                        X